Kázmér és Huba

Bloggerek :
Kazi

Kristóf
Ádi
Norbi

Friss topikok

  • Hozé Ármándó: Lujzi<3 (2010.06.21. 10:54) A próbaterem
  • Hozé Ármándó: nagyon korrekt. :D életemben nem hallottam még a viva-punk kifejezést :D (2010.03.18. 05:10) PestiEst

ápr.24

2010.04.19. 22:26 kazmereshuba

Helló !

Egy elég érdekes, inkább kellemetlen hírrel kezdeném... Kedves Ádi összeveszett a fallal és ezúttal a fal került ki győztesen, ami végül egy törött csuklóhoz vezetett, persze ez a fordulat már várható volt egyszer:D csak ugyebár ez ha nem koncert elött történt volna akkor soha. Teljesen hasonlít pl.: az előző konci elötti autólerobbanáshoz, vagy az azelötti stúdiós balfaszkodáshoz (MINDEN ami közbejöhet az közbe is jött), de nem is mi lennénk ha ez nem így történt volna...

Sajnálatos módon a vendégzenekar akit elhívtunk a szombati lemezbemutatóra, különböző érdekes és nem érdekes, fer és nem fer vagy akár csak kommunikációs és egyébb problémák miatt, egy szó, mint száz ők nem jönnek. Nem baj ! mert jönnek helyette AUTISMÁék és szerintem egy nagyon jó kis bulit fogunk így is csapni :)

A koncertre a beugró 500 forint lesz, vagy +200 forintért feliratkozhatsz egy bizonyos füzetbe és az emailcímedre másnap már repűl is a nagylemezünk.

 

Remélem téged is látlak a koncin !!

 

írta : kazi, tudod az az atticuspólós sznob geci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kehchords.blog.hu/api/trackback/id/tr231935839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása